Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο e-mail: syllogoseikosto@yahoo.com. Δεχόμαστε παρατηρήσεις, υλικό, προτάσεις, ιδέες και ό,τι άλλο πιστεύετε ότι μπορεί να φιλοξενηθεί στο ιστολόγιό μας. | 10-10-2012 | Ξεκινάμε πάλι. | Καλή σχολική χρονιά. | Μην χάνεις το κέφι σου γιατί δύσκολα το ξαναβρίσκεις. | Καλό ιστολογείν! |

Καλώς ήρθατε στο Ιστολόγιό μας

Καλώς ήρθατε στο Ιστολόγιό μας.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείων μας, λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια συλλογικά, συνεισφέροντας στην καλή λειτουργία του σχολείου μας. Σκοπός του είναι να στηρίζει την εκπαιδευτική δραστηριότητα και να συμβάλλει στην πολιτιστική ενίσχυση της σχολικής κοινότητας με ποικίλες εκδηλώσεις και δραστηριότητες.
Σας καλοσωρίζουμε λοιπόν στο ιστολόγιό μας. Μέσα από αυτό φιλοδοξούμε να είμαστε σε επαφή μαζί σας, έτσι ώστε να μαθαίνετε τα νέα για το Σύλλογό μας, για τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις του αλλά και για να σας ενημερώνουμε για οτιδήποτε ενδιαφέρει την σχολική μας κοινότητα.
Σας προτρέπουμε επίσης να μας στείλετε τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τις υποδείξεις σας, για να μπορούμε να είμαστε πάντα ενήμεροι αλλά και επίκαιροι στα θέματα που απασχολούν γονείς, μαθητές και δασκάλους.
Σας γνωστοποιούμε ότι μπορείτε και σεις, εφόσον το επιθυμείτε, να συμμετέχετε ελεύθερα στην διαμόρφωση της ύλης του ιστολογίου αυτού. Επιθυμία μας είναι να διαμορφώνουμε μαζί σας τις προτάσεις και την πολιτική του Συλλόγου για ένα καλύτερο αύριο των παιδιών μας στο Σχολείο.
Αν κάποιος από όλους εμάς διαθέτει υλικό που θα μπορούσε να φανεί χρήσιμο στο ιστολόγιο του Συλλόγου, θα παρακαλούσαμε να έρθει σε επικοινωνία με το Σύλλογο.

Ευχαριστούμε όλους σας για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Έλληνας μαθητής πρωτεύει σε διαγωνισμό έκθεσης.

Πηγή άρθρου: http://www.klainmain.gr
«..έχε στο νου σου το παιδί – γιατί αν γλυτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα» τραγούδαγε ο Παύλος Σιδηρόπουλος . Κι έτσι ένοιωσα διαβάζοντας το παρακάτω μήνυμα : «ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ»! Μια έκθεση με “επίκαιρα” μηνύματα: “Ολυμπιακοί Αγώνες δεν σημαίνουν αναβολικά και μίση αλλά φιλία…ειρήν稔
Έλληνας μαθητής της Β’ Γυμνασίου, από τα Γιαννιτσά ήταν ο νικητής του διεθνούς διαγωνισμού έκθεσης της Παγκόσμιας Ταχυδρομικής Ένωσης (UPU). Το θέμα του φετινού διαγωνισμού ήταν «Γράψτε μια επιστολή σε έναν αθλητή ή μια μορφή του αθλητισμού που θαυμάζετε, για να εξηγήσετε τι σημαίνουν για εσάς οι Ολυμπιακοί Αγώνες».
Στο διαγωνισμό πήραν μέρος πάνω από 1 εκατομμύριο νέοι από 55 χώρες, μέσω των ταχυδρομείων τους και νικητής αναδείχτηκε ο 14χρονος Έλληνας.
«Η σύνθεση είναι πρωτότυπη, πολύ προσωπική και δημιουργική, ενώ αναδεικνύονται έντονα οι Ολυμπιακές αξίες», αναφέρει η διεθνής κριτική επιτροπή επισημαίνοντας τον απλό και δημιουργικό τρόπο γραφής του Μάριου Χατζηδήμου.